Wat is er in de omgeving van Delphin BE Grand Resort allemaal te doen?

Delphin BE Grand Resort ligt direct aan het privé strand op Lara beach. Dit is het strand waar veel grote hotels in Lara aanliggen.

Vanaf het hotel is het 15 km tot de internationale luchthaven van Antalya en 17 km tot het stadscentrum van Antalya.

De korte reistijd van het vliegveld naar Delphin BE Grand is erg fijn en de vakantie kan direct beginnen!

Weergave 1-

12

van 3 resultaten

Het nieuwe centrum van de stad Antalya in Turkije Antalya
Nieuw Antalya

Het nieuwe centrum van Antalya beschikt over talloze moderne winkelstraten, restaurants en bars. In vergelijking met Lara kun je hier fantastisch uitgaan, echte merkkleding kopen en gewoon lekker op een modern terras zitten.

Het is niet te vergelijken met een klein plaatsje als Lara en die afwisseling maakt een bezoek aan een van de belangrijkste Turkse vakantiebestemmingen nog meer de moeite waard om te bezoeken.

De omgeving van Antalya Antalya
Antalya

Ondanks dat veel gasten tijdens hun verblijf het hotel niet verlaten raden wij toch aan om een keer Antalya te bezoeken. De stad heeft een rijk verleden en beschikt over zowel een oud als nieuw centrum. Je kunt uren door het oude centrum van de stad lopen terwijl je de geschiedenis en cultuur van Antalya proeft.

Overal vind je marktjes, boetiekjes, restaurants en thee- en koffiehuizen. Antalya komt pas laat op de dag tot leven, tot middernacht zijn de meeste winkeltjes beheerd door de lokale bevolking nog geopend!

De haven van lara in turkije Haven van Lara
Directe omgeving (Lara)

In de directe omgeving van Hotel Delphin BE Grand vind je slechts enkele winkels, een paar bars en een winkelcentrum op 5 lopen.

Op 11 kilometer ligt een nog grotere shopping mall waar je voornamelijk terecht kunt voor neppe merkkleding van merken als Nike, Adidas, Puma maar ook exclusieve merken als Louis Vuitton, Versace en Gucci.

In Lara zelf is niet bijzonder veel te doen, hiervoor moet je in het bruisende Antalya zijn!